Új tag? Bejelentkezés Van már fiókja?

Nem vagyok Mistress, sem Domina! Fegyelmező lifecoach vagyok. Igényes fiatal fiúk, lányok büntetését, fenyítését, fegyelmezését vállalom!

Szigorú, fenekelő és fegyelmező lifecoach vagyok. Csak igényes fiatal férfiakat, nőket fogadok. Megvannak a szabályaim. Nem vagyok domina, sem mistress! Ha levelet írsz, ne így szólíts! A leveledet Tisztelt Fegyelemmester! - névre címezd! Nálam nincs megkötözés, megalázás, szolgálat. Kedves vagyok, de az nem azt jelenti, hogy gyenge! Keményen fenekelek! Csak az igényes, tiszta, jól felöltözött ügyfeleket fogadom. Számomra fontos az ápolt, modern külső. Lehetőleg öltönyben, elegánsan gyere. Késést nem tűrök. Előzetesen emailben és telefonon egyeztetünk. (csak aznap telefonálok) Nem keverem össze a magánéletemet a hivatásommal! Nem akarok kapcsolatot senkitől, van családom. Hogy zajlik egy szeánsz? A találkozó elején beszélgetünk. Megiszunk egy kávét vagy egy teát. Előtte már megírod, hogy mi az oka, amiért megbüntesselek? Mit vétkeztél? Garantáltan a térdemre fekszel és kipirosítom a fenekedet. Ha szükséges, egyéb fenyítést is kapsz. (pálca, szíj, hajkefe stb.) Akár az autód motorháztetején vagy fürdőszobában, konyhában, ahol kell! Végül minden bűnödet megbánod és könnyes szemmel távozol. Ha a fegyelem coachingot választod, akkor közösen kitűzzük a célodat! (max 3-at egyszerre) Rendszeres találkozón és fegyelmezésben részesülsz 10 alkalommal. A félelem a büntetéstől és a fenekelések nagyban segíteni fogják az eredményességedet! Ha izgat a dolog, írj emailt a -ra. Részletes levelet küldj, intelligens stílusban! A kedvességet, udvariasságot, úriemberséget elvárom! tehát még egyszer: Fegyelmező Coach vagyok, egy büntető vagy fegyelemmester, de nem domina vagy mistress! Szeretem és tudom is a pálcát használni, hisz szükséged van rá, mert nem jól dolgoztál, hibákat vétettél a házasságodban, nem teljesítesz elég jól az egyetemen, nem vagy elég jó szerető, férj, feleség, apa, anya... kevesebbet keresel, mint tudnál, lusta vagy és a többi...

Regisztráljon 100% díjmentesen és kommunikáljon

Csatlakozzon díjmentesen itt

Megjelenés

Etnikai hovatartozásKaukázusi / Fehér
FelépítésGömbölyded
Magasság168 cm
SzemszínKék
HajszínSzőke
HajhosszFélhosszú haj
ArcszőrzetNincs
TestdíszNincs
Egészségügyi állapotSemmiféle különleges állapot
Melltartó méret42 / 95
KosárméretC
Ilyen vagyokVonzó vagyok

Helyzet

Családi állapotHázas
Szeretne gyereketNem
Költözésre hajlandóNem
TalálkozásSzállodai szoba
GépkocsimNincs

Oktatás és foglalkozás

Éves jövedelem1,000,000 - 2,500,000 HUF

Kit keresek

A következőre vágyomInteligencia, Jó kinézet, Nagy ügyesség, Pénz, Ész, Előzékenység
A következőre vágyomdiszkrét, határozott, igényes, ápolt, gáláns, metroszexuális
Az első randinelfenekelésedet

BDSM beállításaim

Felizgat aKötözés / Fegyelmezés (B&D)
A szerepemMester
Ezt az életmódotNéha
Tapasztalati szintKözbülső
Amit kedvelekFenekelés
Mennyire nyitott fotózásra, felvételezésreNem
A legkellemesebb találkozási tapasztalatomkastélyban kandalló előtt, majd erkélyen és a baldachinos ágyban kapta meg a büntetését az, akinek kellett. Az elegáns étteremben sajgott a feneke a széken a vacsora alatt, majd visszatérve a lakosztályba, a fürdőszobában is megkapta a porcióját. Egy hóna

Femdom beállításaim

Intenzitás:Élvezem a rendszeres fegyelmezést
Ezt keresem:Hivatásos
Ezt szeretem magamra ölteni:Hétköznapi ruha, Magas sarkú cipő és öltöny, Fehérnemű és harisnya, Egyéb
Tökéletes szeánsz:Előzetes egyeztetés után megiszunk egy teát, kávét.. Utána elmondom, hogy milyen büntetést rovok ki neki és miért. Aztán kegyetlenül végre is hajtom. Szükség esetén sarokba állítom, büntető mondatokat íratok vele, kikérdezem, hogy mit tanult az aktuális fenyítésből.
Tökéletes femdom fantázia:már mondtam... Kastélyban vagy családi házban, elegáns környezetben, elegáns és ápolt fiatalemberrel vagy fiatal hölggyel... Hivatásos vagyok, a feltételekről előtte egyeztetünk. Nem szexelek, de fegyelmezek!